De obicei, preferați să pregătiți rețeta hipercalorică de ciuperci cu cașcaval, unt, usturoi și verdeață. Dar noi vă prezentăm rețeta de ciuperci coapte , sunt la fel de gustoase. Iar în sezonul ciupercilor de pădure puteți înlocui ciupercile Champignon cu alte tipuri. Nu o să regretați!
INGREDIENTE:
– 800 g de ciuperci Champignon;
– 4 căței de usturoi;
– o linguriță de ierburi de Provence;
– sare, piper, ulei de măsline — după gust;
– 40 ml de oțet balsamic.
MOD DE PREPARARE:
1. Tăiați ciupercile în bucăți sau lăsați-le întregi.
2. Amestecați uleiul de măsline cu usturoiul pisat, ierburile de Provence, sarea, piperul și oțetul balsamic.
3. Turnați uleiul condimentat peste ciuperci și amestecați.
4. Marinați ciupercile timp de 15-20 minute.
5. Apoi transferați-le într-o tavă termorezistentă și coaceți-le la 200 grade Celsius, timp de 15-20 minute. Amestecați-le de 2 ori în timpul procesului de coacere.
POFTĂ BUNĂ!